söndag 3 maj 2009

Fototriss

Så här ser det ut där jag är idag.

Är det vinter eller vår, tro? Som ni ser så har jag snö kvar. Både på skuggsidan o där snön ex rasat från taket o där det blivit uppskottat i vinter... suck...Sonens skoter står fortfarande kvar ute! Ja, egentligen är det så att han ska ställa den innanför gräsklipparen i förrådet. Men på något sätt orkar han inte flytta den...
gräsklipparen alltså! Nej, nu är jag stygg. Jag tror den (gräsklipparen) inte har nåt bränsle kvar (kan det vara "någon" som slangat ur det sista, tro?) därför står skotern kvar.


Men, titta! Rabarbern har börjat komma upp! Det kanske blir paj nästa helg!Ja, så här ser det ut hos mig. Önskar våren kommit lite längre...
Mer bilder hittar du på Fototriss sida!


21 kommentarer:

ToVe sa...

Sammalika här, fortfarande snö kvar på sina ställen - men den tinar snabbt nu!

Randi sa...

Men kära Wickan - nu börjar jag verkligen tycka synd om dig! Fortfarande snö!!! Packa ner bikinin i ryggsäcken och boka en flight - jag har tagit fram solstolen åt dig...*fniss*
Stor vårkram
Randi

kadermo sa...

Men du när våren väl börjar hos dig går det fort som bara den ...
Njut av alls våra bilder så länge.

Ingrid sa...

Snö har ni ännu kvar, men jag misstänker att när värmen väl kommer smäller det till och så är ni ifatt oss. Kul bild med scootern!
Kram Ingrid

lilalili sa...

Vilken härlig bild på scootern! Jag åt rabarberpaj förra veckan, vill inte skryta, bara upplysa om det ;D
Ha en skön kväll! Kramis

christermagister sa...

Oj, där ligger våren efter... Kan man göra snöänglar fortfarande?

Znogge sa...

Vi som nästan har sommar! Den första bilden blir min favorit.

Amanda sa...

Jag här ser man att vi bor i ett avlångt land och att det varierar beronde på var vi bor. Du har allt vackert kvar vårblommorna och all grönska. Innan vi vet ordet av så är det midsommar. /Amanda

Vita Stunder sa...

Oj, fortfarande snö kvar..
Men det börjar ta sig liite iaf - rabarbern kämpar tappert för att ta sig upp! :)

Du får njuta av våra vårbilder så länge!
Och jag lovar - den kommer till dig snart, snart!

Ha en fin kväll!
Anna

Johanna sa...

Jag är arg på mig själv.. Offra en hel dag och så kan jag inte ens texten ordentligt! Näe, skämmes ska jag göra! Man kommer nog att se mig på tv iaf.. Peter Jihde körde en skoten (på asfalt) och stannade typ brevid mig så jag syns nog lite..

Rabarberpaj! Mums! Det vill jag ha! Får jag och Boris bo hos er i veckan? Typ tisdag till torsdag eller nåt? Jag antar att Andreas jobbar hela veckan, men han kommer på tisdag iaf.. :)

Helena sa...

Hi,hi du såg väl mina rabarber bakom lekstugebilden. Men det växer ju snabbare i norr bara solen kommer så jag hoppas du får paj till nästa helg.
Ha det gott.

marie roxbro sa...

Du får nog sommar du som vi andra....kan berätta att mina rabarber är inte större än dina...önskar nästan att det inte gick så fort för våren blir så kort man hinner inte njuta innan blommorna blommat över....

Johanna sa...

Men jag ringde ju och pratade med pappa om det.. Andreas skulle sluta tre så kommer nog kring fyra, eller nåt sånt.. :)

Puss och kram!

Kerstin sa...

Ja visst har det tagit lång tid för oss att bli av med snön. Men med din rabarber som är på väg upp så finns det definitivt hopp om både vår och sommar. :)
Ha det gott.

trollmor sa...

Det är denna tid som är lite orättvist med våren men sen vill jag inte byta ut försommaren med midnattssol och våra ljusa sommarnätter då man aldrig vill gå i säng.
Kram ewa

Jah Hollis sa...

Ja, man ser hur olika det kan vara i vårt avlånga land nu. Men det var väl inte så länge sedan vi hade lite snö här med. Eller det var det kanske. ;-)

sivan sa...

Hej!
Kul att du hittade in till mig, jag blev glad och du är välkommen när du vill. Synd att inte våren har kommit längre hos er. Här hos oss har vi nästan sommar. Idag hade vi som högst 19 grader varmt. men den som väntar på något väntar aldrig för länge. ha en bra kväll för det ska jag. Kram

Klimakteriehäxan sa...

Men nu - den 9 maj - måste det väl ändå ha hänt saker???? hoppas jag!

Johanna sa...

Nej nej... Jag hade just varit ute på promenad med Boris serru, så jag hade kommit hem. Nu ska vi nog snart iväg och handla iofs, har ingen mat hemma! Puss och kram!

Johanna sa...

Jag hittar inte dina auktioner på tradera.. Har du tagit bort dom? Puss och kram!

Johanna sa...

Du hade ju bytt användarnamn, därför jag inte hittade dom. Dessutom sökte jag på "gardin 50-tal" och då kom den inte upp, fick lov att skriva "gardin 50-tals". Värst vad populär det gamla fotografiet var! Och du som har så många!

Får jag och Boris komma och hälsa på ikväll? Ska jag ringa kanske.. :)

Puss och kram!