söndag 29 november 2009

Fototriss - bokstäver


Jag läser Dan Browns nya bok "Den förlorade symbolen". Ni som har läst hans tidigare böcker vet att de handlar om Robert Langdon, en symbolforskare, som kan allt inom sitt område. Han ska i boken bl a försöka tyda bokstäverna i bilden till höger - vad betyder de egentligen? Det är jättespännande i boken, där jag är just nu!! Förstora bilden, så kan du läsa mer om vad boken handlar om!

8 kommentarer:

maria sa...

meeh hallååå, LANGDON! :P

Wickans värld sa...

Ja, ja, jag vet!! =) Läste just om att de skulle till Langley! Är så inne i boken, så jag blandar ihop allt!!! Nu ska jag lägga mig o läsa igen! Stör mig inte med dina petitesser den närmsta halvtimmen nu, Maria!! =)
Trevlig första advent, förresten!

Photos by Storm sa...

Jag har läst den första men tyckte att den var halvbra. Det värsta var att jag somnade när vi såg den på bio. Jag skäms. Ha det bra/Lis

maria sa...

hahaha sluta kolla kommentarerna då :P

jo detsamma

ViDu sa...

Tack för att du tittade in till mig. Jag har bara läst Da Vinci koden men den älskar jag.

Jah Hollis sa...

Ja, det är lätt att blanda ihop bokstäverna (och namn de bildar) som väl mitt bidrag visar. :-)
Jag har läst mycket om Brown och hans böcker, men ännu inte lyckats ta mig tid att läsa någon. Men den senaste fick i alla fall rätt bra recensioner.

Pialotta sa...

Säkert en trevlig läsning Wickan .. jag är ingen stor läsare jag.. men dina bilder förmedlar läslust:-)

Kvasthilda sa...

Härligt med en tjock bok. Vår äldsta dotter har kidnappat min senaste Brown-bok så jag har inte kunnat läsa den ännu. Har gillat hans tidigare böcker så den faller mig säkert i smaken.