fredag 28 maj 2010

Tema fredag - annorlunda

Annorlunda sätt att få varmvatten på - tryck bara på strömbrytaren, då kommer det varma vattnet på studs! Kändes lite kymigt första gången jag duschade här... Kan tillägga att det inte är hemma hos mig.... det är i Indien!!Mer annorlunda? Titta här!

9 kommentarer:

Rantamor sa...

Men d va ju occkså en dusch...en annorlunda sådan. Kunde ju nästa räkna ut att den inte var hos dig...eller kunde jag d..=)

Ha en finfin helg.

Johanna S sa...

Skulle oxå tyckt det var läskigt ! Kul annorlunda sak!
Ha en mysig fredag!

Monica o Jacob sa...

Skulle jag duscha där, ja du vem vet;-)annorlunda var det utan tvekan;-)

Misswhatsit sa...

Ja, nöden har ingen lag, så det är nog bara att duscha. Det är ju varmt i Indien så jag antar att det behövdes.:)
En bra bild till temat!
Trevlig fredag!

sinneskatten sa...

Det är verkligen annorlunda med vårat synsätt!

Johanna sa...

Kymigt? Det vet nog inte jag exakt vad det betyder.. :P Men en väldigt speciell dusch iaf.. Jag sitter och äter godis nu jag.. Mums!

Puss och kram!

Johanna sa...

Tänkte att det betydde nåt sånt.. :)

Du har då varit väldans hurtig! Då måste du bara se till att äta ordentligt lilla mamma.. Själv har jag knappt rört nånting på mig sen jag va hemma.. Ja hos er alltså.. :) Däremot har jag skrivit på papper för lägenhet och anställning igår och idag. Whohoo! :)


Kram kram!

Jah Hollis sa...

Elektriska installationer i duschen brukar ju inte vara någon höjdare. Men en del har väl annorlunda sätt att se på även det. Och du överlevde uppenbarligen. :-)

Pumita sa...

Oojojjoj, den där är inte att leka med! Fast jag måste säga att den ser ganska "städad" ut mot hur det kan vara ibland... sladdar hängandes och så.