tisdag 25 november 2008

Tisdagstema

Guld...

är inte allt som glimmar! I den här starka likören "Gold Strike" är det guldflagor i 24 karat!! Likören smakar kanel, god men stark som jag skrev (50%!!). Det är nog därför den fortfarande är mer än halvfull, trots att den har några år på nacken!! Det är minst 3 år sedan jag fick den!! När jag skakar flaskan ser det ut som "snölandskapen" i miniformat jag hade som liten, fast det är guld i stället för snö som faller!!
På brickan ligger även min "guld"girlang, den hamnar nog i en glasskål med en ljusslinga nu till helgen!! Vi har ju första advent!Vill du se mer guld? Titta här!

10 kommentarer:

Emma sa...

Sällan det händer att goda saker räcker länge, men kan förstå det i det här fallet :)

Ingrid sa...

Kan det vara bra att dricka guldflagor?? Det låter inte helt hälsosamt!

Tack för din kommentar hos mig. /Ingrid

Emma sa...

Saken är den (och såg nu att just det repotaget om ögonoperationen inte gick att se på nätet, men rekommenderar annars reprisen) att operationen tydligen ska vara billigare PLUS att man ju faktiskt får semester "på köpet". Så det blir ju inte bara en operation utan även lite till som man betalar för. Ska man göra något så ska man göra det ordentligt som jag brukar säga :P

maria_6909 sa...

Va fräckt med en likör med äkta guld i! =) /maria_699

Pialotta sa...

Guld är temat och det finns mycket guldigt denna dag på bloggarna;-) Själv har jag alldeles glömt bort det där idag, men kanske jag bloggar i morgon om det guldiga..
Din bild är så vacker:-)
Kram på dig

Anette sa...

Den där drickan påminner lite om julcidern som kom förra året då. Inte i styrka förstås med den var ju nåt guldglitter i också. Det är kul att pynta! Gillar också de där girlangerna och det är fint ihop med ljusslinga i glasskål som du beskriver.
Nu går det fort fram till jul och jag ska jobba så mycket extra så det kommer väl kännas som om julen kommer nästa vecka! Ha det så bra! /Anette

Anonym sa...

Inne och hälsar på dig. :)

Stor kram
M I N D I

..:::Ulle:::.. sa...

Vilken spännande dryck! :D

Jag är på rundtur i alla swappar och minns dig från förra året! :D KRAM U.

Mindi sa...

Hej vännen!

Allt väl? Hoppas det!!!! :)

Du, din hemliga tomte undrar lite oroligt om du har fått dina paket? Det var nämligen ett tag sedan tomten skickade dem! Du kan väl berätta på bloggen så att tomten och vi andra nyfikna får veta. ;)

Stor kram
M I N D I

Carola sa...

Trevlig advent!

Visst bli det spännande att börja öppna julkalenderswappen!