måndag 15 juni 2009

Semesterväder??

Då är sista dagen gjord o det ska visst vara semester.... men det här kan väl ändå inte vara det väder jag nu ska ha i åtta veckor?? Tror jag jobbar i morgon...Ja, det syns inte så där väldigt bra på bilden.... men du kanske ser lite vattenpölar på gården...
kanske om du förstorar så ser du regndropparna... suck....
Just det ja, jag var på en bra föreläsning nu i eftermiddag... Det var Thomas Fogdö som pratade bla o positivt tänkande!! Hurra, va bra! Det regnar!! Mina vattentunnor fylls o jag behöver inte fylla dom själv!! O rabatterna blir vattnade!! Yes, det är bra att det rengar!
Ha det bra där ute gott folk!

4 kommentarer:

AnCa sa...

Håller tummarna och hoppas att vädergudarna är med dig nu när semstern börjat!!! Nu när tunnorna är välfyllda så klarar vi väl oss ett tag utan nederbörd;)

Kramis // AnCa

Anette sa...

Tänk så mycket man får gjort inne när det är regnigt ute.........man kan baka, fixa tvätten mm.mm. Positivt tänkande var det som gällde eller......
Hoppas du snart får bättre väder, men det är klart att på 8 veckor så borde du väl hinna få solväder också!
Kram Anette

Johanna sa...

Men du har ju åtta veckors semester, så du ska bara vara tyst! :P

Jo, jag har faktiskt visat toppen förut, men det var ju ett tag sen nu..

Får jag och Andreas låna erat hus på midsommar? Vi blir nog bara vi, ja och Boris också.. :)

Puss och kram!

Johanna sa...

Jag har sagt att jag kan jobba torsdag, men inte fått något pass än.. Däremot jobbar jag lördag.. jippieee... Men då kommer vi nog och lånar huset på fredag, om det nu inte skulle dyka upp något helt plötsligt!

Puss och kram!