lördag 13 juni 2009

Sommarpresent

Förra fredagen var det avslutning för en grupp elever. Vi hade en trevlig dag i en sommarstuga vid havet, god mat o givetvis trevliga människor. Det är alltid lite ledsamt när en grupp går ut, men samtidigt är det ju det som är målet - att de ska bli färdiga med sin utbildning. Tack för det här året tillsammans med er o tack för de fina presenterna. Den personliga receptboken o den här fina hinken med smultron. Den har stått på klaffbordet i köket sedan jag fick den, i väntan på att komma ut. Jag köpte tom en större kruka för att plantera fler smultron. Men vad ser jag idag när jag ska vattna den? Jo, den har fått löss!!! Jag har haft massvis med smultron tidigare som inte fått nån slags ohyra. Kan det bero på att den stått inne? Någon som vet? Ska jag spraya med såpvatten? Suck....

4 kommentarer:

envilsenloppa sa...

Ja visst är det vemodigt när folk/barn slutar , men som sagt det kommer ju nya !
Va tråkigt med dina smultron , spraya på såpvatten du , glöm inte att skölja bort det sen bara !
Ha en fin helg nu , hoppas ni slipper regnet !
Kraam !!

Anette sa...

Fin present! Jo, i T:s klass var det gott om tårar i fredags. Han slutade 6:an. Ja, han grät ju förstås inte......han är ju kille!!
Testa först att spraya med bara ljummet vatten. Det kan hjälpa. Sen går det ju alltid att använda händer och plocka bort.
Men såpvatten funkar säkert också. Det är ju giftfritt och har man bara sköljt ordentligt så slipper man väl blåsa såpbubblor!
Kram Anette

AnCa sa...

Vilken mysig sommarpresent du fick!!! Jag tror att om du ställer ut hinken i det vackra sommarvädret, jag menar regnet...Så försvinner nog de objudna sommargästerna som du fick med på köpet!!!

Kramis // AnCa

Johanna sa...

Men usch då, det va ju typiskt!

Ja jag hittade kläder att sätta på kroppen till slut. Vi var och åt på garaget innan så magen var väldigt utspänd, därför jag inte hittade nåt att ha på mig.. :P

Tihii, ja jag vann! Jag är bra tokig jag.. :) Puss och kram!