söndag 6 september 2009

Jag ger mig!!

OK, OK, det kan väl bli för varmt även för mig.... Jag som alltid brukar säga att det inte kan bli det har nu fått krypa till korset... OM det nu var värmen det beror på alltså....
Vi skulle bada badtunna med goda vänner i går o vi sitter där i tunnan o pratar (jag satt inte ända ner) när de övriga ser hur jag glider ner i tunnan. De tror att jag ska sätt mig ner, men.... Jag fortsätter ner med huvudet under vattnet. Min make som vet att jag inte brukar doppa huvudet förstår att nu är det något.... Han tar tag i min arm som då är alldeles "lealös" o försöker dra upp mig. Jag hade svimmat!!! Till det "lustiga" är att jag inte ens fick en kallsup! Som tur var kom jag igen på en gång men satte mig inte i tunnan på en gång, utan tog det lite försiktigt.
Men vi hade en trevlig och mysig kväll trots mitt lilla frånfälle! Nu vet jag att man absolut inte ska vara ensam när man badar!
Ha en härlig söndag! Det blir födelsedagskalas i dag, men inget bad!!3 kommentarer:

Johanna sa...

Men vad äckligt! Du brukar väl inte svimma? Hade du druckit dåligt? Blodtrycket? Lilla mamma...


Puss och kram!

trollmor sa...

Vad läskigt ! Själv fick jag hjärtrusning en gång jag satt i tunnan,det blev väl antagligen för varmt så nu är jag väldigt försiktig när jag ska bada tunna.
Kram på dig

Mindi sa...

Usch så ötäckt. :( Och i badet och allt... vilken tuuuuur att du inte badade ensam.

Kram
M I N D I
http://mynumbertwo-mindi.blogspot.com/