torsdag 29 oktober 2009

Förra året...

torsdagen vecka 44... hade vi sovit en natt på Arlanda.... steg upp tidigt på morgonen för att ta första planet till Alicante... cancelled stod det på "tavlan"!!
Sterling hade gått i konkurs under natten!! Där stod vi med många andra på Arlanda o visste inte vad vi skulle göra!! Att ta sig ner till Spanien skulle helt plötsligt gå på ca 18 000 för oss!! Sedan skulle vi hem också. Men det hela slutade lyckligt!! Norwegian var tvungen åka ner o hämta sina resenärer, som skulle åkt hem med Sterling o vi fick åka med!! Gratis!! Tack Norwegian!
Hem åkte vi med SAS, via Barcelona. Vi fick tillbaka våra pengar vi lagt ut på Sterling, tack vare att vi betalat med kort. Det hela blev endast 1000 kr dyrare... sen fick vi vara med i TV o Aftonbladet också.... fniss...Snart i Spanien....Vi hade tänkt oss ner i år också, men pga att maken nyss kommit hem från Frankrike o massa jobb, väntar vi till våren... längtar.... =)

1 kommentar:

Anonym sa...

Nej, det där glömmer vi inte i första taget. Min svärson som flyger åt Norwegian hade plötsligt mer än fullt upp... Tur att det löste sig för er. Snö hos er än? Här har den dalat några ggr, men inte stannat kvar, vilket vi tackar för.

Kram Kicki