söndag 11 oktober 2009

Fototriss - så här ser det ut där jag är idag!

Lite sent kommer bilder från mig. Har varit ute nästan hela dagen för det har varit en fin höstdag. Jag har rensat i växthuset o altanen. Dessutom blivit ordentligt arg på maken!! Han håller ju på att gräva för jordvärme o han hade lagt upp jord på en av mina nya rabatter!! Där jag nyss planterat mina perenner jag sått i år!! Dessutom hade han grävt över min nya kratta. Ja, ja, får väl se det positiva att det snart blir varmt i huset utan att vi behöver elda!
Hoppas ni haft en härlig söndag där ute!11 kommentarer:

Anni sa...

Skönt att se att det varit fint väder någonstans i landet, här i Stockholm var det pyton idag (fast ganska varmt).
Hoppas att dina ömtåliga små plantor klarar sig - här lyckades maken strö gräsfrön i min nyplanterade rabatt en gång - det var inte heller populärt...

Anonym sa...

Hejsan och tack för kommentaren hos mig! Det är kul att se hur långt hösten kommit i vårt avlånga land och hos dig ser det riktigt kallt ut tycker jag.

Det blir gott med jordvärme ska du se, själva använder vi bergvärme från våren till sena hösten. Vi har ännu vår vedpanna kvar, så när det blir kallare eldar maken med ved i stället.

Ha det så gott!
Kram Ingrid

Ingrid sa...

Nämen, inte skulle jag vara anonym, där gick det lite för kvickt.

kadermo sa...

Att det skall vara så svårt för våra kära män att SE var vi har våra rabatter och inte kan de fråga heller. Hoppas allt blir bra till slut. Jag gillar din mittenbild.

Pialotta sa...

Ja du så kan det gå när man inte alltid är i närheten;-) Du bjuder på din dag där du varit denna dag.... fint det ser ut:-)
Tjingelingen/Pialotta

Kerstin sa...

Attans, vad karlarna kan ställa till med utan att veta om det. ;)
Vi kan glädjas åt det fina vädret. Det verkar som om många andra har haft regn idag.
Fin triss, förresten.

Anette sa...

Men Wickan, det vet du väl att man inte bara kan låta dom gå ut och gräva........om inte annat så har du ju lärt dig det nu ;-)
Men vad skönt att slippa elda. Fina bilder på din höstdag och blå himmel såg jag med. Det gjorde man inte här. /Anette

ViDu sa...

Den första bilden blir min favorit i din fina soliga triss. Här har det bara regnat och ruskat hela dagen.

Randi sa...

Ja, du får nog ha överseende nu...*fniss*. Vi har jordvärme - enda alternativet när man har ett stort hus, men oljan går på vissa vintrar, när det blir riktigt kallt. Hösten ser verkligen ut att ha kommit till dig! Här blommar mina rosor för fullt. Det är ju inte för intet man flyttat ner hit.
Stor kram
Randi

Della sa...

Du hade större tur än jag med vädret.

Jah Hollis sa...

Fina höstdagsbilder du tagit.