fredag 26 februari 2010

Mona i mitt sovrum!!!

Lugn, lugn! Jag har inte bytt ut min man mot en kvinna!! Vi har beställt en (ja, en var!) ny säng + sänggavel (gick inte att ha en hel sängram till sängen!!!) o två sängskåp. Det blev den med en låda o skåp. Både jag o min man tyckte den var snyggare än den som är till höger på bilden, den med tre lådor. Det är bara ett problem.... Vi bytte sovrum för två somrar sedan, var tvungen att byta tillbaka till vårt gamla, när yngste sonen flyttade hem o tog hem en massa möbler (den stora soffan, står nu i "sovrummet"). Var ställer vi den nya sängen? Där vi har vårt gamla sovrum eller ska vi slänga ut sonens soffa? =)
Hahaha... glömde att säga att möbelserien heter "Mona".... därav min rubrik.... fniss...
Bilden har jag knyckat från nätet... inte hemma hos mig.... än!

7 kommentarer:

Johanna sa...

Fattar inte vad du menar i texten, två sängar?? Inte en dubbel? Aja, fint iaf! :) Puss och kram!

Wickans värld sa...

Två enkelsängar = dubbelsäng! =)

Johanna sa...

Jaha, det hade inget med sängramen att göra? Du skrev för rörigt för min nyvakna hjärna.. (Jag har just sovit lite middag.. :P)

Johanna sa...

Eller vänta nu.. Du skriver om säng, sänggavel och sängram.. Vad menar du egentligen? Menar du två madrasser till en sängram? Eller två små sängramar brevid varandra? Nu är jag inte nyvaken, men fattar ännå mindre..

Wickans värld sa...

Två enkelsängar... en bred sänggavel (180 cm)! Alltså sängarna står på golvet, sänggaveln mot huvudändan!! Hajaru? =) Ser ut som bilden men bara den bakom!

AnCa sa...

Åh vilken snygg säng!!! Vill ha både den å tapeten bakom! Men jag får väl nöja mig ett tag med nymålad vardagsrum o en soffa som är beställd =)

Trevlig helg, Kram // AnCa

Johanna sa...

Ok, tror jag fattar, men jag måste nog se hur det ser ut för att riktigt hänga med.. :P

Jag kommer nog och hälsar på imorn förresten, blir kanske rätt sent, men ändå! :) Stannar tills på tisdag, på dan.. Om jag får? :)

Puss och kram!