lördag 17 juli 2010

Semester!!!

Vilket innebär jobb!! Vi har i åtskilliga års tid pratat om en dörr direkt ut till altanen från huset. Det har vi varit överens om.... det vi INTE varit överens om är från vilket rum!! Maken ville ha den från köket o jag från mitt arbetsrum... Jag tycker att en dörr från köket skulle förstöra hela vårt härliga kök... men maken tycker att det är mest praktiskt...
Gissa varifrån dörren går??? =)
Nedan ser ni före / efter-bilder. Men givetvis så glömde jag en riktig förebild. Nu är det inte helt klart heller. Det ska in nytt golv ( o golvvärme, eftersom elementet togs bort) och nya tapeter, o givetvis nya möbler. Jag har redan slängt ut min gamla tjusiga soffa. Jag sitter inte heller därinne när jag "jobbar" med datorn. Vi sitter numera vid köksbordet!!
Tack älskling för att du är mindre tjurig än vad jag är! Älskar dig!
3 kommentarer:

Johanna sa...

Vad fint! Men du måste ta en ny bild där det är lite ljusare i rummet. Blev så mörkt.. Men vad har du gjort av soffan då? Står den i lagårn och skräpar nu?

Nu ska jag ut i solen och bada lite. Eller det är inte så mycket sol idag. Så klart. Jag är ju ledig. Men varmt är det iaf! :)

sasfoto sa...

Ser ut att bli bra opch fint. Ha nu en fortsatt bra "byggsemester"! Hälsningar/SA

Anonym sa...

Vad duktiga ni är i denna värme.
Det kommer att bli jättebra.
Kram/Maude