tisdag 2 augusti 2011

I Roslagens famn på den blommande ö.....

Jag har sagt det tidigare o jag säger det igen - det är vackert i Roslagen! När vi var den här gången försökte vi åka till ställen där vi inte varit till tidigare. Men några ställen var vi tvungna att besöka igen...Simpnäs på södra Väddö. Här fanns en mysigt café där vi åt goda varma mackor. Nästa gång provar vi kanske att ta färjan över till Björkö-Arhoma.
Barnens Ö, också denna på södra Väddö. Här låg vi o solade när det var som varmast en dag. Jag hade tom tänkt doppa mig!! Men jag ändrade mig i sista stund, det kunde ju vara under 25 grader trots allt... =)
Furusund... Tredje besöket o andra för i år! Denna gång hade vi tänkt äta på värdshuset, men det var uppbokat för en busslast med turister. Det blev en macka vid hamnfiket istället. Sedan solade vi på klipporna o Finlandsbåten tutade förbi!


Här står vi o väntar på färjan som ska ta oss från Högmarsö. Såg i en "sommartidning" att det skulle vara marknad där så vi åkte dit. Hm... marknad... Ja, lite försäljning var det men ingen marknade i våra ögon mätt (som är vana med Burträsk o Åsele! ) Men trevligt var det o även här blev det till att äta på en mysig liten hamnservering!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilka härliga bilder! Själv är jag i arbete för tredje veckan nu, semestern gick alldeles för fort...

Kram och vi hörs
Kicki