tisdag 10 juni 2008

Tisdagstema

Retro

En "bak-bild" från vår 70-talsfest. Alla drygt 30 deltagare hade hittat något gammalt att ta på sig. G som hade den härliga klänningen på sig hade även strechstövlar, men vid detta tillfälle hade hon tagit av dem. Det var kul att se att många kunde ha sina drygt 30 år gamla kläder på sig!! Här leker vi utifrån frågan "vem har mest hålvana"...




11 kommentarer:

Randi sa...

Kul tolkning!
Vilken härlig koncentration på uppgiften...fniss!

Husbilen Credo sa...

Bar tolkning - ha en skön dag

marie sa...

vilken rolig kalas, strumpor som ska vara nästan upp mot knäna, ser roligt ut nu...men snart är det inne att ha det så igen ;)

ha dä bra

Anonym sa...

Kul, vi brukar oxå ha "temafester" et blir lite roligare då.. :)

Lotta 8`) sa...

Härlig retrostil! Minns klädmodet på 70-talet... ;)

Ninni sa...

Rolig tolkning! Vad kul ni måste ha haft!!Men klädstilen är ju inte mycket att sakna tycker jag...Ha en skön tisdag! Kram!

Lena sa...

Fest-lig tolkning! Visst e det roligt med retro-partyn. KRAMEN!

Anonym sa...

vilken tolkning du hade!

Anonym sa...

Kul tolkning och roligt ser ni ut att ha. Det är roligt att se alla olika tolkningar.

Tack för din kommentar hos mig. Ja, det är många motorcyklister på Gotland den här veckan när det är Lelleträffen. Det måste vara kul för dem att åka på Gotlandsbanan och få testa både sin skicklighet och sina motorcyklar.

Kram

Anonym sa...

60/70/80-tal visst var det något visst. Kläderna, ja de finns i färskt minne, men jag har inget kvar, synd nog. Smyckena har jag sparat.. rätt kul för många är moderna igen.. allt kommer ju igen även glasen:-)

Anonym sa...

Hej igen!
Det finns Stenstugu på väldigt många ställen på Gotland. Nästan varje socken har ett Stenstugu. Vi bor på västra sidan av ön, söder om Klintehamn.
Kramis!