måndag 22 september 2008

Bröllopstema

Jag hakar på Anettes och Hallonmaskens bröllopstema idag. Bilden har jag visat tidigare, när vi hade vår bröllopsdag. Vi gifte oss redan 1980, så vi firar snart 30 år som gifta! Men vi har varit tillsammans i 31 år o känt varandra längre! Bröllopsfest hade vi för ca 40 personer, närmsta släkt o vänner. För tre år sedan när vi firade vår silverbröllopsdag hade vi också fest. Men det var inte många som visste varför.... Då hade vi bjudit de vänner vi umgås med nu, några var med förra gången! Dessutom har det tillkommit en massa nya vänner o våra barn med respektive (barn fanns inte den gången!). Övriga släkten fick inte vara med denna gång!
Middag hade vi på samma ställe bägge gångerna - i vårt stora kök. Men dansen var flyttad från bagarstugan till hobbyrummet i la´gårn! Nästa år blir det fest igen!! Men inte nåt med vårt bröllop... eller någon annans - som jag vet om!

Kan ju säga att kläderna kan ingen av oss ha idag. Våra kroppar ser annorlunda ut idag jämfört med när vi var i 20-års åldern... =) Men vi har kvar dom - ja, både kläderna o våra kroppar!

3 kommentarer:

Anette sa...

Vad roligt att se! Han ser ju ut som en dansbandsmusiker ;-)). Jaså, snart dags för fest igen. Kan det vara någon som fyller 50? Ha det så gott. /Anette

Ingrid sa...

Grattis till att ha lyckats hålla ihop så länge. Det är fler än man tror som lyckas hitta "den rätte".

Det var ett riktigt fint foto av er och att kläderna inte riktigt passar efter 30 år är nog inte mycket att förvåna sig över.

Kram

I en röd liten stuga /Annika sa...

Vilket gulligt bröllposfoto =)