fredag 17 oktober 2008

Fredagsfärg

Lila
Det var lite svårt att komma på något som är lila...Men till slut, efter mycket tittande i skåpen, så! Inget av detta har jag alltså framme, därför ser det så "utställt" ut. Den här skålen på fot har jag fått i julklapp av yngste sonen. Använder den som fruktskål, men i våras hade jag köpt en jättefin lila blomma (typ Betlehemsstjärna) o hade i den och, ja!! lila dekorationsgrejs. Det var jättefint... de få dagarna blomman levde! Nu lade jag dit lite av den färgade ullen jag köpte på Öland i somras. Måste visa alla färgerna någongång...Det här lila ljuset med ljusfat tycker jag om! Men för tillfället står det i ett av mina alla ljusskåp...


8 kommentarer:

Marie sa...

Härligt tema du bjuder på i färgen lila! Min blomma är en enkel blomma som krysantemum faktiskt som jag hade i en bukett här hemma.

Ha en trevlig helg, mvh Marie =)

SysterLilli sa...

Ja, det var inte lätt med färgen lila. Många blommor blir det och så också hos mig. Kul att du bjuder på andra lila objekt. :)
Ha en trevlig fredag!

Counseler Pia sa...

Oj, vad mycket lila du har därhemma! Jättefina foton! Ha en härlig helg!

Kerstin sa...

Visst var det svårt den här gången. Det blev till att leta lite extra men till slut så...
Fin tolkning av temat i alla fall. :)
Ha en fin fredag.

Anette sa...

Fin lila ull! Klart du måste visa alla färgerna. Trevlig helg du också! Kram Anette

Kajsa sa...

Halloj! Jag gillar din kommentaren om "skitstöveln".. Han (alltså Tyco) blev ju osams med många - även kungligheter, så det kan jag tänka mig att han var otrevlig. Och vad fina dina krukor blev (fast jag gillar ju grönt, så jag hade kunnat tänka mig dem gröna också). Blev jättefint med ormbunkar i.
Ha nu en skön helg!
Kramar
Kajsa

♥ LottaM ♥ sa...

Svår färg lila - vid närmare eftertanke så har jag en del lila oxå.

Tack för kommentaren hos mig.
Ha en fin kväll.
Blomman inne hos mig heter Lupin.

Ane sa...

Läckra bilder... nr 2 väljer jag som favorit.