söndag 31 januari 2010

Släktfoto a´la 60-tal

Just nu håller vi (dvs min make!) att kopiera över alla mina bilder till en extern hårddisk, så att jag kan lägga in dem här på bloggen.(Ja, inte alla givetvis utan de som jag "behöver"!) Fick en ny dator i julklapp så det är lite tomt med bilder på den. Men här nedan ser ni en bild som käre storebror skickat till mig. En bild från det glada 60-talet när min mammas syster, svåger o min mormor var på besök från Tyskland. Då var vi o hälsade min farfar o hans "tjej". Nedan ser ni då hela släkten på pappas sida (han var ensambarn så inga kusiner för mig där inte). På mammas sida finns nu endast en moster kvar (näst längst till höger) o en kusin o hennes familj. Från vänster till höger ser vi: min pappa, tant Anna (farfars tjej som han hade i sin ungdom som sökte upp honom på äldre dar!), bakom henne min mamma, farfar, min storebror (tack för kortet!), moster o min mormor. Längst fram står jag!! De flesta av oss verkar ha pjäxor på sig, det var som vardagsskor då. Usch, så kallt!!

Idag har dessutom Internet fungerat ok, så det finns nog lite blogghopp för framtiden!
Ha en härlig fortsättning på dagen!Nej!!! När jag lagt in fotot o förstorar det så ser jag att jag har inte alls pjäxor på mig! Jag har slamkrypare!! Kommer ni ihåg de skorna??

3 kommentarer:

Gunilla sa...

Wickan, vilken härlig släktbild. Jag har också förärats av gamla bilder från pappas näste. Har scannat in dem i datorn så man lätt kan gå in och titta på dem. Mmm vad härligt att kunna se nära kära igen. Ha det så bra. Kjaaam

envilsenloppa sa...

Vilken härlig bild ! Så fint uppställda alla är .
Nog minns jag dessa eviga pjäxor man alltid hade på sig . Var kom dom ifrån för jag minns inte att man någonsin köpte nya . Vandrade dom genom släkten eller mellan grannarna för man hade alltid ett par som passade varje vinter .
Nu saknar jag dom dom är ju hel balla :-)
Slamkrypare hade jag oxå ett par och ett par tofflor som oxå såg ut så ha , ha !
Ha en fin söndag !
Kraam/Lotta

Johanna sa...

Men jag hade missat att du lagt ut den här bilden! Vad fint! :)