torsdag 14 augusti 2008

Sol o värme...

Nu är jag alltså tillbaka till verkligheten, hemma från en underbar vecka hos våra vänner C o P och dessutom tillbaka på jobbet. Vill tacka för er gästfrihet o att vi fått se er härliga kommun med omnejd!
Här nedan ser vi en härlig o varm lagun.... hahaha! Lurad!! Det är en bild från utsläppet från Oskarshamns kärnkraftverk! Här var vattnet ca 30 grader varmt! Om jag haft med mig mina badkläder hade jag absolut badat här! 30 grader, det är ungefär så varmt som jag vill ha det!
(Folk brukar bada här!! )
Timmarna innan hade vi varit i underjorden, ca 400 meter ner för att se där SKB forskar o undersöker om förvaring av kärnavfall. Det var väldigt intressant att få veta hur det är tänkt. Deras beskrivning gjorde att jag tom skulle kunna tänka mig att ha avfallet under mitt eget hus. Det hördes så säkert med allt!! Men, det är det ingen som vet till 100 %.Skulle du kunna tänka dig att bada här?

4 kommentarer:

Sofie sa...

Vad inbjudande det såg ut! Men det såg även djup ut... och jag är så fasligt rädd för djupt vatten! Annars hade jag gärna tagit mig ett dopp :) Kram!

junhe sa...

tyvärr är fikat slut =(
men du vilken härlig färg på vattnet...som vattnet utanför thailands kust =) är dt ok om jag länkar dig, lättare att titta in till dig då =) ha en bra helg och tack för "tassarna"

kram junhe

junhe sa...

TACK & BOCK =)

Mindi sa...

Ihhhh... det låter ändå liiiite lästkigt att BADA där. ;)

Kram kram
M I N D I