måndag 1 december 2008

Julkalendersswap

Tack snälla Tomtemor för den fina anteckningsboken jag fick idag! Jag har tänkt att jag ska börja skriva "Tacksamhetsdagbok", så den passar fint till det. Jag funderar varje dag vad jag har att vara tacksam för, men väntar med att börja skriva när det blir nytt år. Människor (inklusive jag själv!) klagar o klagar o verkar inte vara det minsta tacksam för någonting. Men, vi har mycket att vara tacksam för!! Därför har jag börjat fundera över det här. I dessa besparingstider och varseltider måste vi se positivt på andra saker, men det kan vara svårt. (T ex så har båda mina söner blivit uppsagda "på grund av den rådande konjunkturen"... Men om vi ser lösningen istället för bara problem, blir det liite lättare) Hm, lätt för mig att säga.... som har jobb fortfarande...Kolla in vår Julkalenderswap, så får ni se vad andra har fått idag!

4 kommentarer:

Maritha sa...

Tack för din kommentar, men snön är borta för flera dagar sedan och det ser inte ut som om vi får nån ny den närmaste tiden iallafall. Hoppas bara den kommer till jul.
Jag ska undvika stressen i år är därför ute i god tid med bak och sånt.

Pialotta sa...

Jo visst är det lättare sagt än gjort det där att tänka annorlunda, då läget ser lite förvirrat ut. Min man går ju arbetslös och har gjort i 3 månader varav en som sjukskriven. Vi går så att säja lite väl upp på varandra nu.. jag har alltid att göra, men inte han.. enda positiva är då att han har börjat ta tag i hushållssysslorna mer här:-)
Kanske jag ska ta fram en positiv bok här och ratta ner lite.. kanske inte alls är så dumt:-) tack för tipset.. tjing tjong o ha de finemangens.. där er du positiviteten i mig:-)

Carola sa...

Fågelhuset kan inte tippa det står i ett järnrör som är nerslaget långt ner i marken :D

cloudberrie sa...

Tacksamhetsbok, vad klokt! Bra idé!

Smyger runt hos alla julkalenderswappvänner.

Trevlig helg!

Kram från Eva