fredag 19 december 2008

Julswapspaket

Har försökt lägga in bilderna på Julswappen, men det vill sig inte riktigt ikväll... Men här ser ni vad jag fått de senaste dagarna. Idag var det godisdags igen. Choklad med marsipan, den har jag INTE ätit upp än! Igår fick jag ett helt städkit - plasthandskar, jättetuffa (tänkte faktiskt köpa mig ett par häromdagen, men glömde väl bort det innan jag kom till rätt hylla, Tomtemor höll nog koll på det!), propp till badkaret o en disktrasa. Nu finns det ingen återvändo...
I förrgår fick jag en tjusig handduk o ett hjärtangrytlapp. Flera gånger tack till min hemliga Tomte, som jag har en gissning vem det kan vara, men är inte 100.
Nu har jag fått jullov! Härligt! Började mitt lov med att besöka en naprapat. Jag har sedan i söndags haft jätteont i ryggen, haft svårt att sitta, stå o gå, ja o ligga också. Hade en låsning längst ner o även en upphakning i bäckenet. Inte undra på att det gjorde så vaansinnigt ont. Är fortfarande öm, men hoppas att det är riktigt bra snart så jag kan börja julstäda lite o fixa till här innan julaftonen. Måste dessutom inhandla några julklappar till. Var en stund på stan idag innan naprapatbesöket, men himmel så mycket folk! Gjorde dessutom så himla ont så jag ville inte gå så mycket. Sedan hade vi så tur att äldste sonen med flickvän bjöd på middag. Tack!
Ha en härlig helg alla därute!

2 kommentarer:

cloudberrie sa...

vad skönt att få gå till en naprapat och "knäcka" till det onda.

Är vi i samma yrkeskår? Jag fick med jullov igår efter betygsutdelning. SKÖNT! Sen råkade jag sägafel starttid för vårterminen till mina nior... 18:e januari... hm... gissa om de var LYCKLIGA! ;)

KRAM från Eva

trollmor sa...

Låter som en dröm med jullov.Aj låter det som i din rygg.Hoppas den blir bättre.
Kramis ewa