söndag 13 april 2008

Mer helg...

Vi låg över i stan, natten mot lördag. Äldste sonen skulle bjuda på födelsedagsfika på lördag så det passade bra! Vi, maken o jag, förbarmade oss över Boris, (eller kanske över dom husse / matte ...) dottern o svärsonen hade varit på fest på fredagkvällen, så dom fick sova lite... (Release-fest egentligen, Bandet Assailant har släppt sin första (andra är det visst... rättelse! ) skiva. Trummisen är kompis till svärson o dotter. Om ni går in på Joellis blog - http://joellisvarld.blogspot.com/search?updated-max=2008-03-25T10%3A54%3A00%2B01%3A00&max-results=7 13 mars, så kan du se deras video. Låten är bra, men gillar inte en viss del i videon....)
När vi gick på en långpromenad med Boris, var vädret jättefint. Solen sken o det blev riktigt varmt! Boris träffade en ny kompis, Sune! Han är en terrier, typ nakenhund (kom inte ihåg nåt mer....). Hans päls kändes jättemysig!!


Efter promenad tog vi hela unghögen o for hemåt! Det skulle bli fika hemma hos oss i stället!! Tack för fikat!! God tårta som vanligt!

Kvällen tillbringades som jag skrev i går med "Den inbillade sjuke", en jättebra teater! Gå o se den om ni får möjlighet. Det var en härlig ensemble som bjöd på sig själv! Claes Malmberg o hans medspelare kom av sig några gånger, men vad gjorde det? Då är det bara att improvisera o skratta gott åt det hela, vilket gjorde allt mycket roligare!!

Var vädret fint igår, så är det inte lika fint idag. Det SNÖAR igen....

5 kommentarer:

Johanna sa...

Men mamma, de heter Assailant.. Det va inte heller deras första skiva, är den andra tror jag.. Men annars var det nog inget mer fel jag ska påpeka.. :) Puss å kram och tack för i helgen!

Wickans värld sa...

Nu är det rättat!! =)
Pok själv!!

Solsjö - Under en vind sa...

Verkar ha haft en bra helg!

Kram!

Skatan sa...

Vad är det frågan om vädergubbar?!

Fotograferande Maria sa...

Hej! Man är trött på snö nu eller hur!? Vill du rösta på min blogg? Gå hit: http://sicastyle.blogg.se/1208168652_tvling_mot_rets_blogg.html Kram / Maria