tisdag 13 januari 2009

Tisdagstema

Nytt år o nya tisdagsteman. Dagens tema är STORA MASKINER. Då passar det bra att visa makens fina gula leksaker, förlåt maskiner. =)

Om maken skulle få en grävmaskin skulle han hjälpa mig att göra en såå fin trädgård. Ja, plus lite till. Det har blivit väldigt fina hål o fint planerat med hjälp av den här grävaren! Till vänster ser ni jordbrukstraktorn, den har inte så mycket att göra nu för tiden...


Här har vi en riktigt stor sak, ca 10 ton. Med den här har maken kört hem virke till mitt uterum. Det höll på att sluta riktigt olyckligt i höstas när han körde hem ett lass, därav plast för fönsteröppningarna... Ja, han har ju använt den till att köra hem annat virke också, inte bara till mig!
Slutar med den senaste leksaken han inköpt. Förlåt, maskinen. Den är alldeles nyinköpt, därför får den stå inomhus när den inte används! Maken bytte den gula baklastaren mot en midjestyrd traktor. Nog finns det stora maskiner här på gården....
Äldste sonen använder sig också av stora maskiner dagligen, han kör långtradare, men den har jag ingen bild på.
Bilderna har min älskade make fått ta idag. När jag såg vad som var dagens tema, ringde jag hem o bad honom att gå ut o fota sina stora leksaker, nej, nu kom det igen, maskiner menar jag. Det skulle gå så bra så! =) Tack älskling för det o för att du hjälper mig så mycket med det jag vill ha gjort!

Vill du se mer o fler stora maskiner? Titta här!

8 kommentarer:

Trebarnsmamman sa...

Hihi, ja det var fina leksaker, och som sagt visa honom inte mitt tisdagstema-bidrag, det kan bli dyrt :)

Pialotta sa...

Det där var STORA maskiner du visar i jämförelse med mina;-)
Ha de fint/Pialotta

Ingrid sa...

Det var inga dåliga maskiner maken har att leka med!!

Johanna sa...

Ja vilka fina leksaker lilla pappa har! :)

Om det värre alternativet.. Jag kanske skulle skrivit något annat.. Det var mer deras egna ord, att de kunde haft det värre.. Så kanske jag skulle skrivit istället, att "de kunde haft det värre".. Aja.. jag orkar inte ändra nu, hemskt var det iaf!

Anette sa...

Vilken stor leksakslåda det måste gå åt, förlåt garage menar jag!
Fast en sån där liten grävskopa vore ju perfekt att ha till att gräva nya rabatter, för det är jobbigt med spade! Så kunde man ju bygga en liten trädgårdsdamm också! Har skaffat en blogg till dom du kanske märkte. Tänkte ha trädgårdsbloggen till trädgårdskriverier (mest i alla fall) och den nya till "allt annat". /Anette

Klimakteriehäxan sa...

Familjens garage måtte vara av det rymligare slaget? :-D

Kerstin sa...

Han har en fin samling din man. Jag förstår att han är rädd om den nyaste och att den får stå inne. ;)
Ha en fin kväll.

trollmor sa...

ha ha måste skratta . Det är nog sant som man säger att skillnaden mellan en pojkes leksaker och en mans leksaker är endast storleken och priset.
Du har säkert en mycket lycklig man.
Kram på dig
ewa