torsdag 29 januari 2009

Utmärkelse!

Den här tjusiga utmärkelsen fick jag av Anette förra veckan. Tusen tack för den! Jag skickar tillbaka den till dig, för DIN blogg är verkligen kreativ. Jag älskar att titta in till bägge dina bloggar för att bla se dina vackra blommor, o nu det som ska bli vackra blommor!!Sen ska jag ju skicka den vidare... hm... Dagens vinnare är

Min älskade dotter med sin blogg "Välkommen till min värld" , där visar hon allt det hon inhandlar. Många gånger har hon förköpt sig o då får jag något snyggt! Puss o kram till dig o handla nu mycket i helgen när du är i Stockholm hos din kompis. Hon får också en utmärkelse med sin blogg

"Min väg" , här får vi i norr tips om vad som är på G. Dvs vad som finns i DIN affär, för att sedan kanske skynda oss iväg o shoppa här uppe. Ha det så kul helgen o sköt er snyggt! =)

Åh, jag vill ge hela min lista "Bloggar jag besöker" en utmärkelse, det är ju därför jag besöker er! Här kommer några till som är speciellt utvalda just ikväll:

Kajsa med sin blogg "Himmel å pannkaka" får en också. Hon har som jag varit lite "off" med bloggeriet ett tag. Men det är en härlig o just kreativ o inspirerande blogg hon har!

Birgitta med "Nicolinas boning" måste få en utmärkelse. Hon är på gång med allt sånt som jag också skulle vilja göra. Jag gav förresten maken ett tips angående köket. Panel istället för tapeter - han tog tom o kollade vilka panel som fanns! Det finns lite hopp att jag kanske får "nytt" kök!!

Till slut så ger jag en utmärkelse till "Skatan" o "Trollmor" , två härliga personer i min geografiska närhet. Skatan med sin roliga humor o Trollmor lite mer allvarlig. Det är alltid kul att titta in till er o se vad ni hittat på!


Tack alla ni för era härliga bloggar!!

Jag får rätta mig här, efter en kommentar från min dotter. Nej, förköpt dig har du inte gjort, men du har kanske köpt utan att "tänka" några gånger o det är då du skänker saker till mig! =)
Å det är ju jag tacksam för! Puss!

6 kommentarer:

Anette sa...

Tack! Fick jag en tillbaka, vad snäll du är! Ha en bra kväll!

Skatan sa...

Tusen tack snälla rara! Det värmde :)

Kram!

Johanna sa...

Tack fina lilla mamma! :) Nu sitter jag hos Andri och Fredic, alla med varsin dator, tragiskt.. :P Men du, det är väl ändå inte många gånger jag "förköpt" mig, eller vad det nu var du skrev... Tokmamma.. :P Puss och kram!

trollmor sa...

Men tack och tack ! Jag studsar och klappar händerna av förtjusning.
Ha en trevlig helg
kramis ewa

Randi sa...

Grattis till utmärkelsen! Den var du verkligen värd.
Vill önska dig en riktigt skön helg!
Kram Randi

Kajsa sa...

Men gu' så glad jag blir!! Tack snälla söta! För det är inte alltid som min blogg känns varken kreativ eller särskilt inspirerande när man ser hur mycket fint och mysigt ni har alla! Tusen tack! Det sporrar! Ska se om jag kan fota från den utlovade handelsträdgården snart. Då får du komma och hälsa på "hos mig"!
Ha en trevlig helg!
Kramar
en glad Kajsa