fredag 20 mars 2009

Fredagsfärg - gul / vit

Det stora gula du ser, det är inte solen (men det är solsken på bilden!) utan en traktor, som tar bort det myckna vita - snön! Så här mycket snö som vi har nu har vi inte haft på flera år. Men idag har det packat ihop sig lite, vi har faktiskt haft plusgrader. Men om vi kan säga att vi har vår?? Njae, vårvinter snarare! Vi får vänta länge till innan vi ser några vårblommor. Men vissa vägar är lite slaskiga, det beror nog på att det skottats bra på dem. I skogspartierna har det varit glashalt idag. Men vi vet ju - den som väntar på något gott...

Kan tillägga att bilden är tagen för två veckor sedan...

Du hittar mer gul / vita bilder på Fredagsfärg!

6 kommentarer:

annette sa...

Så underbart det är i bloggvärlden,kanske oxå beroende på vårt avlånga land, har sett allt från tussilago till som hos Dej massor av vacker vit snö med fin gul traktor, men om ett par veckor så har Ni nog inte så mkt snö kvar skulle jag tro.

Ha en bra helg!

annette

morsdeka sa...

Oj, oj, oj... så mycket snö har vi inte haft på... jag vet inte hur många år.
Det är mycket snöfattigt att bo här nere.
Jättehärlig gulvit bild!

KRAMEN!

Cissi sa...

Ett naturligt inslag i vårt vintriga Sverige. Det är alltid kul med bilder som passar bra av en slump och som speglar verkligheten. Snyggt.

Kerstin sa...

Härlig vinterbild. Men nog är väl du som jag lite trött på snön nu? :)
Bilden på färjan är den som går till Norrbyskär. Det är alltså inte Holmöfärjan. ;)
Ha det gott.

Jah Hollis sa...

Fin vinterbild med de rätta färginslagen. Här nere i söder var det ett tag sedan snön försvann, det lilla vi haft, för gott (?).
Du får väl kolla med Malmös parkförvaltning om ni kan få låna jättelampan ett tag. De placerar ut den lite här och var där den får stå ett tag. Och så byter de skärm på den då och då.

Anita sa...

Hej vännen!
Brr, snö vill jag inte se mer. Nu vill jag har vår med sol och värme och massor av penséer. :o)
Hoppas att du får en trevlig helg.
Kram, Anita