tisdag 3 mars 2009

Tisdagstema

Spår...

Alla de här spåren har rådjuren gjort nu på morgonen. Vi hade tre stycken som var o åt av fröna som låg under fåglarnas fröhus. Förra året var det ekorrar som åt upp fåglarnas mat, nu är det rådjuren...Du hittar mer spår på Tisdagstema´s sida.

8 kommentarer:

Kerstin sa...

Synd att de äter upp maten för fåglarna men de behöver väl få i sig nåt de också och sen är de ju enormt vackra att se på. Hoppas att du kan få ett foto på dom. :)
Ha en fin dag.

Vita Stunder sa...

Jag håller med Kerstin att det är synd att de äter upp maten för fåglarna, men jag håller tummarna för dig att du kan få ett foto på dom - de är ju så vackra! :)

Ha en fin dag!

Anette sa...

Men bara dom låter bli blommorna så.........
Söt historia om soporna;-) Har var sonen eld och lågor för en stund sedan, när han såg de nyanlända soptunnorna. Nu hoppas han bara att tömningen blir på påsklovet så han får se hur bilen ser ut.....grabbar *suck* /Anette

LottaM ..ღ sa...

Rådjur ger fina avtryck både på blommor och blader men även fotavtryck eller spår. Gillar den på avstånd och när de låter bli växterna. De är även rättnärgångna av sig.
Tack för titten och orden hos mig. Fotot av spår-vagn är tagen vid Backaplan i Göteborg.
Ha en fortsatt fin dag.

Myra sa...

Fina spår efter vackra djur. Jag gillar rådjur. Synd de äter fågelmaten kanske, men hellre rådjuren än som för mig; möss! Jag matar ett par domherrar nere hos hästarna och det har gått bra hela vintern, men förra veckan hittade mössen fram... :)

sinneskatten sa...

Stämningsfull bild på spår.

Pia sa...

Rådjuren är så vackra men totalt livsfarliga i trafiken!!! Må gott!

Helena sa...

Så spännande att få se dem på så nära håll. Bara de låter dina blommor och träd vara ifred.
Ha det gott.