måndag 7 juli 2008

Blått är flott!!

Har lovat visat mina loppis-fynd från förra veckan! Här är två av dem!! Fatet överst är ett uppläggningsfat / kakfat. Jättetjusigt tycker jag!! Det undre fanns det två av, med "upphäng" som jag tagit bort. Jag har önskat mig en tallrikshylla av maken.... =)
Köpte dessutom 4 mattallrikar i blått, dem har vi ätit på ikväll så de ser inte såå flotta ut, men egentligen är dom flottiga... fniss... Sen blev det 5 små blå tallrikar.
Det tokiga är att jag kom på för kanske ett halvår sedan att jag skulle köpa blå tallrikar. Vad är det som är tokigt då? Jo, när vi hade loppis här för några år sedan bestämde vi att vi skulle sälja makens tallrikar, som han hade med sig i boet - blå, jättefina, tycker jag nu!! (Det fanns ju bara 4 flata... ) Man ska nog aldrig sälja det man en gång köpt på sig!! På myrorna har det aldrig funnits när jag varit där, typiskt! Men nu fanns det, som ni ser, på den lokala loppisen.
2 kommentarer:

Maria sa...

Får mig att tänka på sommar och stugor med sådant där blåvitt porslin! FINT!!

Kaprifol sa...

Vackert med sånt där gammaldags blåvitt porslin. Själv tycker jag allra bäst om det där det blåa har "flutit ut" lite. Kul att göra loppisfynd! Ha det fint!