tisdag 7 april 2009

Jag hade lovat....

... att inte visa några mer snöbilder. Men Randi frågade om jag har snö kvar o det har jag ju. Dom här fotona var jag ute o tog alldeles nyss. Det håller på att skymma nu o är några grader kallt... Men snart.... =)

5 kommentarer:

Randi sa...

Men va´ du är gullig - jag älskar faktiskt snö, men det ska vara så mycket att man kan åka skidor - jag är ju född med skidor på fötterna (har vandrat hit över bergen - det avslöjar förstås namnet *ler*).
Wickan - du vill ju hellre promenera här nere hos mig bland blommorna - jag har ett förslag. Du ska ju ändå ut och fara med kvasten, så passa då på att ta en tur hit istället för till Blåkulla. Jag lovar solsken, värme och god skånsk mat. Min lilla Pus tar hand om din katt. Nu går jag ner och fixar gästrummet...Vi ses!!!
Stor kram
PS. Skicka mail så får du GPS-koden - för du har väl en modern kvast???

Anonym sa...

Men var i hela friden bor du? Var är det så mycket snö kvar?? Måste ju bara påpeka att min bild inte är tillnärmelsevis lika färsk som din, utan från en juli-tisdag...

trollmor sa...

Ja, snö finns det så det räcker. Enda vårtecknet hos oss är vår leriga grusväg som är såpahal. Att gå på promenad efter den kräver rejäla doningar på fötterna och hundarna lämnar man gärna hemma.
kram ewa

Anette sa...

Men stackare.........det var inte lite snö! Men jag kunde ju skymta lite barmark i alla fall......Inte det minsta avundsjuk är jag och jag som har gnällt över mitt "vita elände".....
Ha en fin påsk och hoppas det blir soligt och 10 plusgrader hos dig! Kram Anette

Hero sa...

Jättefina bilder! Visst är det vackert med snö. men kanske inte så här långt in i april...här i blekinge plockar vi vitsippor istället.
Glad påsk!