tisdag 4 mars 2008

Tisdagstema

Fritid

Jag är på resande fot denna vecka, därav inga inlägg o kommentarer tidigare... Just nu är jag hos min dotter o snart bär det iväg till kungliga huvudkommunen. Hoppas jag får lite tid att kommentera hos er andra i kväll...
När jag är ledig är det ofta en god bok som gäller. Hade glömt (!!!) att låna hem nya böcker från bibblan inför lovet, så jag sökte rätt på "Den nionde insikten" o tog med den. Boris var också intresserad av den o tog sig en tugga i nedre hörnet igår. Den andra boken lånade jag av min syster igår - Karin Fossum - "De galnas hus".



Fritiden kommande dagar blir att umgås med storebror o jag hade tänkt locka med honom till Trädgårdsmässan på torsdag... Trädgård är en av mina stora fritidsintressen också!
Mer fritidsbilder hittar du här: http://tisdagstema.se/2008/03/04/fritid/#comments

6 kommentarer:

Anonym sa...

Härliga intressen!

Cattis sa...

De galnas hus var den första Karin Fossum boken jag läste... Fick en ny i posten häromdagen och nu har jag förlagt den. Så förargligt!

Trevlig läsning :-)

kram
Cattis

Anonym sa...

Vilken tur att det inte var bibblans lånebok som blev upptuggad! Senast min lilla pälskling tog sig en smakbit kostade det 350.-

Johanna sa...

Jaha, Uganda var det kanske.. :P Jag jobbar till 16.45 på lördag.. Ska väl kanske ut sen, om jag orkar.. Jag tar det lugnt med bilen, jag lovar! :) Ha så kuligt på trädgårdsmässan! Kram kram!

Anonym sa...

Visst skriver Karin Fossum bra böcker!? Jag tycker om den författaren. Hoppas du har en bra resa, ledighet. Vi höres, kompis.

Kjaaam från Gunilla

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

Ha , ha jag ska oxå på trädgårdsmässan , men på fredag , ja i morgon !!
De galnas hus gillade jag skarpt !!
Ha det så skoj i huvudstaden !!
Kram/Lotta