måndag 26 maj 2008

Citron

... är något jag gillar helskarpt! Kan inte förstå att jag inte smakat på Lemon Curd förrän nyligen! Detta blev för jag skulle baka en smarrig kaka. Det var mördegsbotten, sedan Lemon Curd, därefter hallon o sist maräng. Gissa om det var gott?! Hade tänkt göra en till kaka för det fanns citronkräm kvar, men det är gott på kex också... det blev alltså ingen till kaka!!
glass.... dricka....paj... vatten...ja, det finns mycket vi kan ha citron i / till!



6 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Har ätit glass med Lemon Curd - finns det att köpa i burk också?
Låter farligt gott.

Kram Maud

Anonym sa...

Livsfarligt. Jag vågar inte ha sådana där burkar hemma...för dom tar slut på en gång...och lägger sig runt midjan. Men fy så gott det är :O)

faster atta sa...

Mmm, det vattnas i munnen! Lemon Curd på rostat bröd är inte heller fel... ti-hi... Har du något recpt på kakan som du vill dela med dig av?

Anonym sa...

Oj, har du inte vetat om Lemon Curd förut?! Det är ju så underbart gott! Kul att du var inne på min blogg! Inte för att jag vill "förstöra" din hushållsekonomi, men det går att köpa från Björke på nätet tror jag. Fast det är ju inte samma sak. Skriv om du är åt Linköpingshållet så tar jag dej dit! Ha´det bra!

Maria sa...

Jag brukar göra egen Lemon curd och ha det till efterrätt med glass och hallon. Det är hur gott som helst!!

Elisabeth sa...

*S* jag älskar lemoncurd....testa att göra själv,busenkelt å ännu godare....å så kan man ha i lite lime åxå.....smaaaarigt
kram från umeå