måndag 7 januari 2008

Utmanad!!

Sju sanningar om mig själv!!

Har blivit utmanad av Kajsa på http://himmelpannkaka.blogspot.com/


Reglerna är:

1. Länka till den som utmanat dig.
2. Berätta sju sanningar.
3. Utmana sju stycken i slutet av ditt inlägg.
4. Lämna ett meddelande till dem du utmanat!



Sju sanningar om mig själv…. Funderade lite hit o dit o kom faktiskt på några stycken, sen blev det fler o…. ja, här kommer sju stycken!!

1. Har haft körkort sedan jag var 18 o kört bil nästan varje dag sedan dess. Men… har väl fyllt på spolarvätska en gång… aldrig kollat oljan… fått punka en gång på E4:an – men hade tur att en bil med 4 herrar stannade o hjälpte mig! Men tankar, det gör jag!! Har en snäll make som jag säger till….

2. Ännu nåt motorgrejs. Jag har en motorcykel – men inget körkort!! Skaffade körkortstillstånd för några år sedan o började övningsköra, en månad kanske!! Har inte kört mc sedan den hösten, åker hellre bakom maken. Men det är inte lika kul det heller nu! Tillståndet räcker till hösten 08, men jag tror jag skiter i körkortet!!

3. När jag var kanske 15 år sa jag att jag ALDRIG skulle skaffa barn! Innan jag var 23 fick jag mitt första barn o fick sedan 2 till i rask följd! Alla välplanerade o älskade! Man ska aldrig säga aldrig!! =)

4. Sa väl i samma veva att när jag var 25 skulle jag bo i ett varmt land. Bor fortfarande i Västerbotten o så himla varmt har vi inte här! Älskar värme o när det kryper under 23 grader (inne) börjar jag frysa!! Tycker väldigt mycket om att åka utomlands o bara njuta av värmen!!

5. Gjorde min alkoholdebut som 3-4-åring!!! Det var jag o min barndomskompis som hittade 3 mellanöl på bordet i deras vardagsrum, vi drack upp ölen o måste bara känt av det tycker jag!! Konsekvensen av detta?? Ja, min man säger att han aldrig sett mig full under de snart 31 år vi varit tillsammans! Tycker om att köpa likör o annat gott, men det bara står o samlar damm. Gjorde en överslagsräkning igår o det är m å n g a flaskor. Med samme kompis tjuvrökte jag ett påsklov när vi kanske var 10-12 år… Konsekvensen av det då? Röker inte idag o tjuvrökte ett tag som 14-åring men slutade väldigt snabbt, tyckte det var onödigt med en rykande pinne i munnen!!

6. Har byggt ett hus som 22-åring! Det var jag o maken som byggde! Är en av de roligaste sakerna vi gjort tillsammans!! Men det var jag o svärmor som tapetserade! =) Det var en bra träning inför helrenoveringen av det hus vi bor i idag. Skulle behöva renovera igen!!

7. Började åka slalom som vuxen. Var över 30!! Det gick bra o gör det fortfarande. Himmel va kul det är! Men jag gillar inte så mycket att åka i liften… Har gjort mina vurpor o en gång (i fjällen) kom det tom fram en o frågade hur det gick….

Det är några av mina sju sanningar, kom faktiskt på några till…. Men dom får jag spara ett tag!!

Jag utmanar

Johanna http://joellisvarld.blogspot.com/

Ugglan http://www.ugglan.sprayblog.se/index.php?date=200801

Skatan http://omlivetiettskatbo.blogspot.com/

Sofie http://lufthav.blogg.se/

Mindi http://mindidagar.blogspot.com/

Anita http://anita.bloggagratis.se/

I en röd liten stuga http://ienrodlitenstuga.blogspot.com/

Hoppas ni antar utmaningen!! Ta tid på er att komma på er själva, det gjorde jag…. =)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej vännen!
Kul att läsa dina sanningar. Sanningar som heter duga.
Kan ni inte ordna likörsmakarafton eller nåt? :o) Men hjälp vad ska jag skriva då? Får nog funderar några dagar. Tack för det.
Må så gott.
Kramis från Anita

Johanna sa...

Men mamma då! Ska jag skriva sanningar? Vad kommer du då tänka om mig? :P Men jag kan inte utmana sju stycken, (visst va det så många?) jag har inte så många blogg-kompisar.. Men jag ska nog skriva några sanningar ändå! :)Kram kram!