lördag 15 september 2007

Nytta o nöje!

Fredageftermiddag - in till stora staden! Hade sett på dotterns blogg att hon hade ett ärende ner till centrum... Först åkte vi till Hemtex - hittade äntligen gardiner som kan passa till vardagsrummet. Alla färdiga längder är för korta, men där fanns det 3-meters!! (Känner inte för att sy själv) Ska försöka få upp dem i helgen - men det går ju inte!!!!! Har inte tillräckligt med stänger!!! Hjälp! Får bli bara en längd per fönster... Ja, ja. Det fixar sig nog!
Blev en tripp till Myrorna... hittade saker där också! Där skiljdes vi åt o jag o maken träffades på Jysk. Dom har byggt nytt o det var verkligen bra! Tidigare var det trångt o inte alls kul att gå omkring. Träffade en massa bekanta - det är på affärer man ska träffas, verkar det som!
Ja, vad handlade jag där då?


Det här som är....


...en ny löpare till mitt köksbord! Linneduken är på tvätt, sen ska det strykas också....puh... lättare att köpa en ny. Hihihi!


Lite närmare får ni komma! Fortfarande lite linnefärgat!


Därefter blev det kalas! Åkte till storasyster på middag o tårta! Hon fyllde år. Hade köpt ett fint silverhalsband till henne. Vi hann även på COOP innan vi åkte hem. Tyckte det här blomarrangemanget var fint! Men vet inte var jag ska ställa den...

Nu blir det lite städ o tvätt o kanske målning innan det är dags för nästa fest! I dag kryper vi ner i åldrarna o ska på 50-års fest!


2 kommentarer:

sabina sa...

Va synd att du gick förbi de små änglarna men nu vet du till nästa gång! ;) Men när du sen målar ljus så är det svårt att få det helt perfekt och så måste man låta det torka ordentligt innan man rör det för annars riskerar du att färgen kommer loss... Inte kul! Lycka till och trevlig helg du med!!

NICOLINAS BONING sa...

Vilken tur att du köpt en ny duk så att du inte behöver ha bråttom med att tvätta den andra;-)
Ja,det var verkligen ett snyggt blomarrangemang, hoppas att du hittar ett lämpligt ställe att ha det på...
Birgitta