söndag 28 oktober 2007

Det blåser visst!!

Men inte trodde jag att det blåste så här mycket!!
Äldste sonen kom just hem o säger att det ligger en gran på gräsmattan! Den har alldeles nyss blåst ut! Men jag tror att min man har ett finger med i det hela... Han sa för några dar sen att han ville ta ut den här... hm... å jag sa nej!! Han har pratat med vädergudarna, tror jag...



7 kommentarer:

faster atta sa...

Hum, ja ibland kan det faktiskt verka som om män och vädergudar har någor gemensant! det är samma här hemma....

Mindi sa...

Nä men ooops.....

Oj vad du har varit duktig på att både sy och uppdatera medans jag har jobbat. ;) Kanon med gardinerna... fortsätter du här hemma? ;)

Kramis
M I N D I

Kajsa sa...

Hej!
Vad roligt att du tittade in och lämnade en kommentar på min sida. Blev väldigt glad. Tycker det är så kul med nya bekantskaper.
Har kollat runt lite i din blogg också, och upptäckte något du skrev om ditt "loppis-förråd". Det lät himla bra. Att ha ett förråd (gärna utanför husets väggar, i ett uthus, som givetvis är musfritt) där man kan lägga undan saker man för tillfället tröttnat på och sedan kunna hämta det igen. Som att ha en egen loppis på sin bakgård. Toppen! Jag har så dåligt minne, så jag skulle säkert tycka att allt kändes som nytt igen. :)
Vilka fina gardiner du hade sytt. De helvita med "hålsömsmönstret" var jättesöta!
Länkar till din sida, om det är OK.
Ha det gott!
Kajsa

n o r d i n g å r d e n sa...

Hmm., verkar skumt, han hade nog gjort ett yxhugg där lite lägligt och hjälpt till kanske... Jätetfina gardiner du sytt till sovrummet! Mari.

Skatan sa...

Hej! Jag har varit och svängt med bilen nu i kväll. Skönt att vara hemkommen för jädran vad det stormar ute! Vid Brännland trodde jag att jag skulle blåsa i diket!

Synd på granen...klart gubben är misstänkt!

Sov gott : )

Solsjö - Under en vind sa...

Det var inget litet träd heller som vinden tagit!!!
Tack för dina ord hos mig, du är välkommen att fortsätta läsa hos mig...skicka ett mail till underenvind@telia.com så skcikar jag dig en inbjudan!
Bloggen du var inne på är nedlagd och en ny är öppnad sedan 2 veckor tillbaka.....Ha en bra dag! Kram Sara

NICOLINAS BONING sa...

Tänk att din gubbe har sån bra direktkontakt med han där uppe;-)

Vad du har hunnit med ang gardinerna...mina nya badrumsgardiner ligger fortfarande som ett enda tygstycke sen jag kom hem från affären med det...
Kramar/Birgitta