tisdag 16 oktober 2007

Tisdagstema

Hinder

Där hemma på vår gård....


Det här däcket är ett av fyra (!!) som sitter på min bil. Har jag inte bilen hemma är det ett hinder om jag vill ta mig någonstans. Bor ute på landet där vägen tar slut, inga allmänna kommunikationer.... En mil till affären! Men jag trivs här!! Ett tag när äldsta barnet var litet hade vi bara en bil... då ville jag iväg!! När vi hade två på gården, var jag hemma!! Bara känslan av att kunna åka härifrån räcker egentligen!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Känner igen det där livet på landet ;-), bor likadant, men visst är det härligt!?

Anonym sa...

Härlig tolkning:)

Paula sa...

Vi hade iaf en liten Konsum...men däremot 6 hela mil till stan! I somras flyttade vi närmare stan, och för mig utan bil är det härligt att kunna ta bussen på 10min till stan! Har liksom fått ett nytt liv, men egentligen älskar jag att bo på vischan!

Anonym sa...

Jag bor också på landet, har 1,5 mil till närmsta affär. Jag känner precis igen mig. När jag har bil är det egentligen inget problem. Men i somras var jag utan ett tag och OJ vad låst jag kände mig helt plötsligt.

Anonym sa...

Bra tolkning!
Bilen ger frihet.

Anonym sa...

Jag har en halvmil till närmsta livsmedelsaffär och skulle väl iofs kunna gå dit, men man skall ju ha med sig matkassarna hem också!

Bra tolkning!

Anonym sa...

Kan tänka mig hur det är. Själv bor jag så centralt att jag kan gå dit jag behöver gå, men bor man isolerat måste det ju vara ett hinder om man bara har fötterna som transportmedel. Bra tolkat!